poster

Marlene

Marlene (2020)

Réžia: Stefan Müller

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná

OBSAH

Frank is a contract killer working for a large Styrian crime syndicate. When he is given the task of abducting a girl named Marlene and delivering her to the syndicate, everything changes for Frank. He falls in love with Marlene and disobeys his superiors, who in turn take matters into their own hands and abduct Marlene themselves. Now Frank has to battle the blunt forces of the syndicate in order to save Marlene.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Boj o zivot (2004)

    image
    Jistý muž [Sean] uzavře v Las Vegas sázku s několika muži, kteří ho chtějí zabít. Vsadí se, že přežije příštích 24 hodin, a proto ujede do Clevelandu, aby jim unikl.
  • Matrix Reloaded (2003)

    image
    Neo (Keanu Reeves) spoločne s Morpheom (Laurence Fishburne) a Trinity (Carrie-Anne Moss) bojujú proti počítačovým vládcom univerza. Chcú zastaviť zotročenie...
  • 301 (2011)

    image
    Svět parodií nezná hranic a tak nám Jeff Kanew představí snímek, který bude, krom jiných snímků, parodovat především film 300: BITVA U THERMOPYL. V hlavních...
  • Venom (2018)

    image
    Novinár Eddie bol na stope niečomu veľkému, no niečo väčšie... Si našlo jeho! A teraz je jediný, kto ho dokáže udržať pod kontrolou!
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.