Hodnotenie: 6.5/10
Užívateľské hodnotenie: 7.9/10
(12 hlasov)

OBSAH

Detektiv losangeleské policie Russell Poole (Johnny Depp) nedokáže vyřešit svůj největší případ - vraždy hudebních legend Tupaca Shakura a Christophera Wallace přezdívaného Notorious B.I.G. Případ zůstává i po dvaceti letech otevřený. Reportér Jack Jackson (Forest Whitaker), který se zoufale snaží zachránit svou pověst a kariéru, je odhodlán zjistit proč. Spojí síly s Poolem, aby případ konečně uzavřeli. Poole odhaluje neuvěřitelný příběh o moci, korupci a zločinu a Jackson rozplétá síť skandálů a podvodů. Oba muži neúnavně pátrají po pravdě. Podaří se jim rozbít základy losangeleské policie?

Fotografie

Město lžíMěsto lžíMěsto lžíMěsto lžíMěsto lžíMěsto lžíMěsto lžíMěsto lžíMěsto lžíMěsto lží

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Legendy zločinu (2015)

    image
    Ich životné krédo je jasné: „Miluj, bojuj, ži a vládni ako legenda!“ A vedia aj, čo je v živote najdôležitejšie... Moc, strach a rodina!
  • Diablov uzol (2013)

    image
    5. mája 1993 vo West Memphise v Arkansase zmizne za záhadných okolností trojica malých chlapcov. Na druhý deň v miestnom močiari objavia ich zviazané a rituálne...
  • Dokonalá lož (2019)

    image
    Keď sa Royovi situácia vymkne spod kontroly, z jednoduchého podvodu je razom hra na mačku a myš, v ktorej pôjde o všetko!
  • Zločin z lásky (2010)

    image
    Ruthless executive Christine brings on young Isabelle as her assistant taking delight in toying with her innocence. But when Christine starts passing on her...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.