Hodnotenie: 7.3/10
Užívateľské hodnotenie: 8.8/10
(9 hlasov)

OBSAH

Christian (Jean-Paul Rouve) je zanícený vědec a studuje život divokých hus. Nějakým způsobem se mu podaří nadchnout i svého dospívajícího syna, který s ním má strávit prázdniny v přírodě. Zpočátku to pro náladového Thomase (Louis Vazquez) vypadá nudně a touží po zábavnějším prostředí. Prožít léto na venkově a bez wifiny, to si neumí představit, ale k jeho překvapení ho zaujme otcův projekt. Christian chce vycvičit hejno ohrožených hus a změnit jejich migrační trasu, aby se vyhnuly hrozbám způsobeným člověkem. Musí je vést, a k tomu jim poslouží ultralehký kluzák. Přeletět s husami Francii a pak celou Skandinávii až za polární kruh je napínavé, neuvěřitelné i poučné dobrodružství.

Fotografie

Rozprestri krídlaRozprestri krídlaRozprestri krídlaRozprestri krídlaRozprestri krídlaRozprestri krídla

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Sniff a strašidelný hrad (2010)

    image
    Německého ovčáka Sniffa vycvičil Tom. Naučil psa mnoho speciálních dovedností a spolu se svou přítelkyní Mirjam s ním zažívají vzrušující dobrodružství. Během...
  • Delfín Filip (1996)

    image
    Sandy Ricks is sent by his mother to Coral Key, a rustic island in the Florida keys, to spend the summer with his uncle Porter Ricks. Sandy dislikes everything...
  • Heidi - dievčatko z hôr (2015)

    image
    Příběh osiřelého děvčátka, které přijíždí k dědečkovi do hor, aby zde pochopilo, které věci jsou v životě opravdu důležité. Německo-švýcarský film.
  • Major Payne (1995)

    image
    (Major Payne) Dovedou svérázné výcvikové metody majora Bensona Paynea mladé kadety k vítězství v armádních hrách?
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.