poster

Holcroftův pakt

The Holcroft Covenant (1985)

Triler, Akčný, Krimi, Mysteriózny | Spojené kráľovstvo

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 5.7/10
Užívateľské hodnotenie: 9/10

OBSAH

Noel Holcroft is a foreign-born American citizen working in New York City as an architect. In Geneva, he meets with a respected Swiss banker who tells him he has been designated to be executor of a huge four and a half billion dollar trust fund designed to make reparations for the war crimes of the Nazis. Holcroft's father, who committed suicide in 1945, was a key Hitler financial advisor, who became conscience-stricken about German war atrocities, turned against the Führer, and covertly diverted Nazi funds to a secret Swiss account. Under the terms of the covenant, Holcroft must locate the sons of his father's two associates so they can jointly activate their fathers' account. They battle the sinister forces seem to be trying to prevent them from signing the document, as it is believed that it will be used to establish a Fourth Reich.

Fotografie

Holcroftův paktHolcroftův pakt

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Jack Reacher: Nevracaj sa (2016)

    image
    Bol najlepší z najlepších, no stal sa vyvrheľom. Život dcéry, o ktorej existencii ani len netušil, je však v ohrození, a tak... Musí znovu do akcie!
  • Utecenec (1993)

    image
    Má lovcov z FBI v pätách a pred sebou jediný cieľ: vypátrať skutočného vraha svojej manželky...
  • Rísa vlkov (2005)

    image
    Anna Heymes (Arly Jover), manželka vysoce postaveného pařížského úředníka, již déle než měsíc trpí hrůznými halucinacemi a částečnou ztrátou paměti. Začíná...
  • Zelené peklo (2003)

    image
    Seržant West (Samuel Jackson) dostal za úkol trénovat v obtížných podmínkách panamského deštného pralesa speciální jednotku o šesti mužích. Ètyøi vojáci jsou...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.