Hodnotenie: 5.7/10
Užívateľské hodnotenie: 6.8/10
(6 hlasov)

OBSAH

Osamělá Melinda pracuje na čerpací stanici, kterou přepadne muž v zoufalé snaze sehnat peníze. Když se loupež příšerně zvrtne, Melinda využije příležitost k tomu, aby se s lupičem spojila, bez ohledu na to, zda bude někdo zraněn.
Film Noční plameny sleduje osamělou, emočně labilní Melindu (Tilda Cobham-Herveyová), která pracuje na čerpací stanici. Život ve stínu její extrovertní a mnohem sebevědomější kolegyně (Suki Waterhouseová) už ji k smrti vyčerpává. Když stanici přepadne zoufalý Billy (Josh Hutcherson), který potřebuje urychleně sehnat peníze, Melinda využije příležitost k tomu, aby se s lupičem spojila, bez ohledu na to, zda bude někdo zraněn.

Fotografie

Noční plamenyNoční plamenyNoční plamenyNoční plamenyNoční plamenyNoční plamenyNoční plamenyNoční plamenyNoční plamenyNoční plamenyNoční plamenyNoční plamenyNoční plameny

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Boj snežného pluhu s mafiou (2014)

    image
    Nils sa so svojím snežným pluhom preháňa zasneženými cestami v okolí chladného nórskeho mestečka. Preráža cesty pre svojich spoluobčanov, čo považuje za veľmi...
  • Tango a Cash (1989)

    image
    Jačanie pneumatík, škrípanie bŕzd, rachot rozbitého skla... Drsní policajti Tango a Cash v akcii!
  • Ničomníci (1995)

    image
    V hre je heroín za sto miliónov, život pôvabnej svedkyne a dobrá povesť policajtov z Miami...
  • Reč peňazí (1997)

    image
    Malý podvodník Franklin a treťotriedny reportér James majú isté... Nevybavené účty. A čas „zúčtovania“ práve nastal!
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.