Hodnotenie: 7.2/10
Užívateľské hodnotenie: 7.3/10
(16 hlasov)

OBSAH

Sam a jeho starší bratr Michael jsou ryze američtí mladíci s ryze americkými zájmy. Poté, co se společně s matkou přestěhují do poklidného městečka Santa Carla v Kalifornii, se však věci začínají překvapivě měnit. Michael poslední dobou přestává být sám sebou. A jeho matce se nebude líbit, v co se mění. Film Ztracení chlapci obléká do nového kabátu tradici upírských hororů. Je zručně namíchanou směsicí hrůzy, která rozbuší srdce diváků, smíchu, při kterém praskají jejich bránice, a rockové hudby, která nenechá jediný sval na těle v klidu.

Fotografie

Warner BrosWarner BrosWarner BrosStratení chlapciStratení chlapciStratení chlapciStratení chlapciStratení chlapci

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Malý obchod hrůz (1960)

    image
    Poněkud nemotorný mladík se stará o rostlinu - a zjistí, že jde o zvláštní krvežíznivou rostlinu, která ho kvůli své obživě nutí zabíjet.
  • Upírky (2012)

    image
    Dvě upíří ženy žijící v dnešním New Yorku mají před sebou nevábné milostné vyhlídky.
  • Slečna beštia (2020)

    image
    Keby film Slečna beštia bol klasický horor o vyčíňaní sériového zabijaka, roztomilo naivná študentka Millie (Kathryn Newton) by sa s veľkou pravdepodobnosťou...
  • Život Briana (1979)

    image
    Ve své dobì vyvolal Život Briana skandál kvùli neúctì k církvi, dnes zbyl velice zábavný snímek parodující pøíbìh o Ježíši. Brian se totiž narodil ve stejný den...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.