Hodnotenie: 5.6/10
Užívateľské hodnotenie: 8.4/10
(5 hlasov)

OBSAH

Snímek "Sdílej" vypráví varovný příběh ze světa sociálních médií. Šestnáctiletá Mandy musí po objevení znepokojivého videa z noci, kterou si nepamatuje, přijít na to, co se stalo – a jak se vypořádat s čím dál tíživějšími následky.
Znepokojivý celovečerní debut režisérky Pippy Biancové, dvojnásobný vítěz letošního filmového festivalu Sundance, předkládá hlubokou a pronikavou sondu do problematiky sexuálního násilí a internetu, jehož role je v současné americké společnosti čím dál nestabilnější. Šestnáctiletá Mandy (vynikající Rhianne Barretová) se probudí na trávníku svých rodičů, aniž by si pamatovala, kde byla, nebo jak se sem dostala. Brzy se objeví video, na němž ji cizí muž vysvlékne do naha poté, co dívka na párty odpadne. Nejistota z toho, co mohlo následovat (a způsobit jí obrovskou modřinu na zádech), ji velice tíží, zatímco se ze všech sil snaží přijít na to, co dělat dál. Snímek "Sdílej", stylisticky sebejistá a strhující záhada se skutečnými politickými a morálními pohnutkami, učinil z Biancové odvážný a pronikavý nový hlas v americké kinematografii.

Fotografie

SdílejSdílejSdílejSdílej

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Behind Green Lights (1946)

    image
    Police lieutenant Sam Carson investigates a political murder after the victim is dumped at the door of police headquarters.
  • Súmrak (2018)

    image
    Rok 1913, Budapešť, srdce Európy. Mladá Irisz Leiter prichádza do maďarského hlavného mesta s veľkými túžbami, nádejou a vyhliadkami pracovať ako modistka v...
  • Vraždy podľa predlohy (1995)

    image
    Dvě ženy na stopě psychopatického sériového vraha.
  • Stratené Dievča (2014)

    image
    Keď sa v deň piateho výročia svojej svadby bez stopy stratí mladá žena Amy, všetko nasvedčuje tomu, že to neurobila dobrovoľne. Jej manžel Nick organizuje...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.