poster

Hořké sladkosti

Time Share (2000)

Komédia, Rodinný, Romantický | Nemecko, Spojené štáty

Hodnotenie: 5.8/10

OBSAH

Rozvedená Julie přijíždí se dvěma syny na místo, kde má strávit dovolenou, a zjistí, že se ocitla pod jednou střechou s rozvedeným Mattem a jeho třemi dětmi. Tyhle prázdniny asi budou hodně rušné. V hlavních rolích Nastassja Kinski a Timothy Dalton.
Julie je rozvedená vědecká pracovnice původem z Německa. Ačkoli vypadá jako upjatá a pořádkumilovná žena, uvnitř ukrývá doutnající jiskru, kterou její poněkud nudný snoubenec a kolega Russell nedokáže rozdmýchat. Spojuje je však nadšení pro společnou práci v oblasti genetického inženýrství a Julie věří, že její dva synové, patnáctiletý puberťák Brian a desetiletý introvert Wesley, si na Russella během nastávající společné dovolené zvyknou. Té však zabrání souhra okolností a Julie s kluky odjíždí sama. Na ostrově Nantucket se setkává s charismatickým Mattem, což je známý americký kuchař a rozvedený otec tří dětí, a ke svému zděšení zjistí, že si pronajali stejné obydlí. A protože všechno ostatní je již obsazené, nezbývá jim, než to zkusit pod jednou střechou. To ovšem bude velmi obtížné. Vždyť Julie je přehnaně starostlivá matka, která plánuje život svůj i svých synů s německou důkladností, zatímco Matt je poněkud impulsivní ztřeštěnec. I přes zcela odlišné postoje k životu, rodičovství i k tomu, jak trávit dovolenou, však nelze přehlédnout erotické napětí, jež mezi nimi narůstá… V hlavních rolích Nastassja Kinski a Timothy Dalton.

Fotografie

Hořké sladkosti

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Pán Deeds - Náhodný milionár (2002)

    image
    Sympatického Longfellowa Deedsa (Adam Sandler), ktorý pečie skvelú pizzu a vo voľných chvíľach, ktorých nemá veľa, s nadšením skladá svojrázne básne, obyvatelia...
  • Herečka a lokaj (2022)

    image
    A movie star enlists a parking valet at a Beverly Hills restaurant to pose as her lover to cover for her relationship with a married man.
  • Zásnuby na dobu neurčitú (2012)

    image
    Příběh o strastiplné cestě zamilovaného páru k vysněnému svatebnímu dni.
  • Svadby podľa Mary (2001)

    image
    Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.