Hodnotenie: 4.8/10
Užívateľské hodnotenie: 6/10
(4 hlasy)

OBSAH

Snímek sleduje učitelku, jejíž dospívající dcera se velmi rychle spřátelí s podlou dívkou ze školy. Matka se začne se bát o dceřino bezpečí a klade si otázku, kam až je Amy ochotná zajít, aby se stala královnou maturitního večírku.
Julie Taylorová je po domnělé sebevraždě své přítelkyně a kolegyně učitelky najata, aby po ní během posledních pár týdnů školy převzala hodiny matematiky v posledním ročníku. Julie má za sebou náročný rok a tohle by mohl být pro ni její dospívající dceru Miyu nový začátek. Přestože Julie doufá, že být novou studentkou a zároveň dcerou nové učitelky by pro Miyu nemuselo být tak těžké, nedokáže se ubránit sžíravým pochybnostem, když se její dcera rychle spřátelí s podlou dívkou ze školy Amy Turnerovou. Amyiny nebezpečně manipulativní způsoby a urputná posedlost stát se královnou maturitního večírku v Julii vzbuzují nejen strach o dceřino bezpečí, ale také obavy o to, kam až je Amy ochotná zajít.

Fotografie

Zlá královnaZlá královnaZlá královnaZlá královnaZlá královnaZlá královna

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Uväznená (2020)

    image
    Michael a Emily, ktorí najali Chloe ako synovu opatrovateľku, si potrpia na bezpečnosť. No skutočným nebezpečenstvom... Sú oni!
  • Pojď se mnou (2015)

    image
    Hlavní hrdinkou současného příběhu zasazeného do neutěšeného prostředí severozápadní pacifické dřevotěžařské komunity je Lillian (Julia Stilesová). Ta se právě...
  • 9 guliek (2022)

    image
    Gypsy Moon je cez deň spisovateľkou, ale keď príde noc, zarába si ako burleskná tanečnica. V susedstve sa stane veľká tragédia, niekto brutálne zavraždí celú...
  • Budem tvoja dcéra (2018)

    image
    Navonok milá dospievajúca Cara zúfalo hľadá materinskú lásku - a nezastaví sa pred ničím, len aby ju získala!
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.