poster

Epicentrum

Epicentre (2000)

Réžia: Richard Pepin

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 3.4/10
Užívateľské hodnotenie: 5/10
(4 hlasy)

OBSAH

Epicenter concerns brassy, beautiful Amanda Foster, a down-on-her-luck San Francisco F.B.I. Agent who's been assigned to protect a Computer Hacker-turned-State's-Witness, Nick Constantine, from the mob. On the Day of the assignment, the city is rocked by a devastating earthquake, forcing Amanda and Nick to fight their way through the ravaged city streets while being pursued by ruthless assassins and a corrupt F.B.I. Agent.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Inferno (2016)

    image
    Najstrašnejšiu hrozbu v histórii ľudstva dokáže odvrátiť jedine profesor Langdon. Zabrániť skaze môže, len ak rozlúšti tajomné šifry a odhalí všetky stopy!
  • Rozhodujúci úder Jackieho Chana (1996)

    image
    Nezničitelný Jackie Chan jako hongkongský polda, jehož nenáročný úkol se mění ve zběsilou honičku přes půl světa.
  • Clean (2021)

    image
    Clean se po smrti svojí dcerky živí poctivě jako popelář a pomáhá své sousedce Diandě. Když ji jednoho dne zachrání před pouličním gangem, nevědomky tím roztočí...
  • Pokrvný zväzok (2013)

    image
    New York, 1974. Chris byl propuštěn z vězení a venku na něj čeká bratr Frank, který je odhodlán mu pomoci na cestě k normálnímu životu. To ovšem nebude tak...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.