OBSAH

Cara Cooková je chytrá a sportovně založená studentka vysoké školy, která zmizí beze stopy. Pět dní je zde nahlíženo ze tří různých perspektiv – jejích zhroucených rodičů, detektiva pověřeného dívčiným nalezením a nakonec i Cary samotné.
Cara Cooková (Jacqueline Byersová) je chytrá a sportovně založená studentka vysoké školy, která zmizí beze stopy. Pět dní je zde nahlíženo ze tří různých perspektiv. Nejprve očima Cařiných zhroucených rodičů, kteří přemítají o tom, co se stalo, a odmítají si připustit, že už svou dceru možná nikdy neuvidí. Následně představuje svůj úhel pohledu detektiv pověřený nalezením Cary, jehož osobní život je jeden velký zmatek. A ve třetím dějství konečně vyjde najevo, co se Caře vlastně přihodilo.

Fotografie

Obyčejné dnyObyčejné dnyObyčejné dnyObyčejné dnyObyčejné dnyObyčejné dnyObyčejné dnyObyčejné dny

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Behind Green Lights (1946)

    image
    Police lieutenant Sam Carson investigates a political murder after the victim is dumped at the door of police headquarters.
  • Súmrak (2018)

    image
    Rok 1913, Budapešť, srdce Európy. Mladá Irisz Leiter prichádza do maďarského hlavného mesta s veľkými túžbami, nádejou a vyhliadkami pracovať ako modistka v...
  • Vraždy podľa predlohy (1995)

    image
    Dvě ženy na stopě psychopatického sériového vraha.
  • Základný instinkt (1992)

    image
    Úspešná a mimoriadne krásna autorka kriminálnych románov Catherine Tramellová (Sharon Stone) dovádza svojimi početnými sexuálnymi dobrodružstvami mužov do...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.