OBSAH

Šestiletý Georg žije v německé vesničce u Kaspicského moře v Turkmenistánu. Druhá světová válka zuří daleko odsud - ale v roce 1941 se její běsnění dotkne i izolované komunity. Jednoho dne se objeví ruští vojáci se zprávou, že etničtí Němci budou deportováni do koncentračních táborů. Georgovi se jedinému podaří utéct - a společnost na cestě mu dělá jen andělíček z dětské ukolébavky.

Fotografie

Malá Angel

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Večerné slnko (2009)

    image
    Stárnoucí farmář z Tennessee se vrací na svou usedlost, kde musí čelit rodinné zradě, návratu starého nepřítele a ztrátě vlastní farmy.
  • Uväznená pod zemou (2018)

    image
    Desivý skutočný príbeh o desaťdňovej podzemnej nočnej more Elizabeth Shoafovej (Julia Lalonde) a o tom, ako nakoniec prekabátila svojho únoscu. Vinson Filyaw...
  • Le sac de farine (2012)

    image
    Alsemberg, prosinec 1975. Osmiletá Sarah vyrůstá mezi katolíky. Jednoho dne přijíždí její biologický otec, s nímž se nikdy dříve nesetkala, aby ji vzal na víkend...
  • Čierny policajt (2017)

    image
    Černý policista se ocitá na hranici svých možností. Svou frustraci začíná ventilovat na privilegované komunitě, kterou se zavázal chránit.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.