Hodnotenie: 6.4/10
Užívateľské hodnotenie: 7.5/10
(56 hlasov)

OBSAH

Analytik CIA Jack Ryan musí překazit plány neonacistické skupiny, která hodlá zažehnout katastrofický konflikt mezi Spojenými státy a novým ruským prezidentem odpálením atomové bomby na Super Bowlu v Baltimoru.
Ben Affleck se představuje v hlavní roli Jacka Ryana, nastupujícího analytika CIA a specialisty na politické poměry v bývalém Sovětském svazu. Ryan se ocitne v centru pozornosti špionské komunity poté, co se politik Nemerov, o němž před časem napsal odbornou studii, stane po nečekané demisi současné hlavy státu novým ruským prezidentem. Ryan, který je oddaný řediteli CIA Cabotovi (Morgan Freeman), je na rozdíl od řady vysoce postavených představitelů Bílého domu přesvědčen o tom, že Nemerov není válečný štváč. Neonacistická skupina vedená Dresslerem (Alan Bates) mezitím plánuje odpálit na slavném Super Bowlu v marylandském Baltimoru atomovou bombu, získanou při dávné havárii izraelského stíhacího letounu. Tímto teroristickým útokem hodlají rozpoutat válku mezi velmocemi. Svět se rázem ocitá na pokraji jaderné katastrofy a Ryanovi zbývá k jejímu odvrácení zatraceně málo času.

Fotografie

Najhoršie obavyNajhoršie obavyNajhoršie obavyNajhoršie obavyNajhoršie obavyNajhoršie obavyNajhoršie obavyNajhoršie obavyNajhoršie obavyNajhoršie obavyNajhoršie obavyNajhoršie obavyNajhoršie obavyNajhoršie obavyNajhoršie obavy

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Nezvěstní v boji 2 (1985)

    image
    Beau pracuje jako předák elektromontérů na údržbě vysokonapěťové rozvodné sítě. Při jedné bouřce zahyne při výstupu na stožár jeho bratr Danny. Dannyho manželka...
  • Výplata (2003)

    image
    Špičkový počítačový inženýr Michael (Ben Affleck) je pronásledován policií kvůli obvinění z vraždy a vlastizrady. Protože však trpí amnézií, musí rychle poskládat...
  • Dunkirk (2017)

    image
    Keď sa státisíce mužov ocitli v bezvýchodiskovej situácii, tvárou v tvár istej smrti a bez najmenšej šance dostať sa domov... Ich domov si prišiel po nich.
  • 3 dni na zabitie (2014)

    image
    Umírajícímu agentovi CIA, který se snaží znovu navázat vztah s dcerou, je výměnou za poslední úkol nabídnut experimentální lék, který by mu mohl zachránit život.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.