poster

Temptation: Confessions of a Marriage Counselor

Temptation: Confessions of a Marriage Counselor (2013)

Dráma, Triler, Romantický | Spojené štáty
Réžia: Tyler Perry

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 4.9/10

OBSAH

Roger Jackson strives to support his family, a group that includes not only his Ivy League-educated wife Judith (Jurnee Smollett-Bell), but his ganja-smoking father Stanley and her Bible-thumping mother TT as well. Meanwhile, Judith doles out thoughtful advice to couples every day, yet remains completely powerless when it comes to addressing the issues surrounding her own troubled marriage. When an old college friend drops by her office, Judith faces her biggest personal challenge to date..

Fotografie

Temptation: Confessions of a Marriage Counselor

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • SHATTERED SILENCE (2012)

    image
    When Dina commits suicide, her mom starts looking for an answer. A painful secret unravels.
  • Máriin raj (2019)

    image
    Finsko, 1920. Charismatická kazatelka Maria Åkerblom vede své oddané stoupence do Helsinek, mezi nimi i dospívající Salome, která ji zbožňuje. Když se Salome...
  • Ucho (1970)

    image
    Jiřina Bohdalová a Radoslav Brzobohatý v českém trezorovém filmu o moci a strachu podle scénáře Jana Procházky, který by v těchto dnech oslavil 90. narozeniny.
  • Pán Bezchybný (2015)

    image
    Dvadsaťpäťročný Mathieu túži po tom, aby sa stal rešpektovaným literárnym autorom. No napriek veľkému úsiliu sa mu zatiaľ nepodarilo nič vydať a na živobytie si...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.