Hodnotenie: 7.2/10
Užívateľské hodnotenie: 7.9/10
(9 hlasov)

OBSAH

Irving Steinbloom byl na přelomu 50. a 60. let vlivnou postavou světa folkové hudby. Když zemřel, jeho syn se rozhodl uspořádat koncert na tátovu počest, na němž v této komedii vystoupí někteří ze Steinbloomových nejoblíbenějších muzikantů.
Christopher Guest, režisér filmů Čekání na Guffmana a Nejlepší show, přichází s další komedií v dokumentárním stylu. Když folkový idol Irving Steinbloom zemřel, zůstalo po něm nejen hudební dědictví, ale také skupina interpretů, jež vynesl ke slávě. K jeho ovečkám patřili Mitch & Mickey, kteří se stali symbolem mladé lásky, klasičtí trubadúři The Folksmen a kapela The Main Street Singers. Nyní, na jedinou noc se v newyorské Town Hall členové těchto tří skupin znovu sejdou a společně oslaví hudbu, díky níž se dostali téměř na vrchol. Film Vichřice získal v roce 2004 nejedno ocenění, byla mezi nimi i cena Grammy za nejlepší hudbu k filmu a nominace na Oscara.

Fotografie

VichřiceVichřiceVichřiceVichřiceVichřiceVichřiceWarner BrosWarner BrosWarner BrosWarner Bros

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Disco (2008)

    image
    Didier Travolta - 40 let, bytem Le Havre, čtvrť Grand Large (žije u své matky), zadlužený až po uši. Didier obdrží dopis od svého 8letého syna Briana, který žije...
  • A Kind of America 3 (2018)

    image
    The Várnai brothers are stuck in prison where they have to make a new version of East West.
  • Ladíme 2 (2015)

    image
    Barden Bellas jsou zpět! V pokračování úspěšné komedie se dívčí vokální skupina vydává na mezinárodní soutěž.
  • Bradov život (2017)

    image
    Když se Brad Sloan (Ben Stiller) rozhodne vzít svého syna na výlet po vysokých školách, utrpí velké šrámy na svém sebevědomí. Přestože si vybudoval uspokojivou...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.