OBSAH

Přestože je Eva dobrá plavkyně, nedokázala zabránit tomu, že se její bratr málem utopil. Ve své koupelně objeví záhadnou louži, která ji zavede do paralelního světa, v němž najde útěchu a zbaví se pocitu viny.
Přestože je Eva dobra plavkyně, nedokázala zabránit tomu, že se její bratříček málem utopil. Ten teď leží v kómatu a chladný vztah s matkou Eviny výčitky svědomí také příliš neulehčuje. Eva v koupelně narazí na záhadnou louži, která ji zavede do mořských hlubin. Když pak matka svou dceru hledá, najde jen kaluž vody, kterou začne utírat.

Fotografie

EvaEvaEvaEvaEvaEvaEva

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Blue. (2017)

    image
    A young girl wakes up one morning to find that she has turned completely blue.
  • Flash (2015)

    image
    When a man looks at the photo strip he just took of himself in a photo booth, he cannot believe what he sees.
  • Hawaii (2019)

    image
    Pedro decides to maintain his daily routine, in spite of some adversities which are causing him some instability. These new events will force him to venture...
  • Aicha (2021)

    image
    On the outskirts of town, in a traditional house, Aicha, a 26-year-old woman, leads a monotonous lifestyle. During the day, she does household chores and cares...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.