Hodnotenie: 5.6/10
Užívateľské hodnotenie: 8/10
(22 hlasy)

OBSAH

In Civil War-era Alabama, a band of outlaws takes refuge at an abandoned plantation after robbing a bank that held a cache of Confederate gold. Led by William, the group includes Sam, Todd, Annabelle, Clyde and Joseph. They intend to flee to Mexico, but nightfall and a thunderstorm force the robbers to remain in place. As the night wears on, each member of the group begins to have visions of the atrocities that occurred within the house. As supernatural forces begin to manifest themselves, the six turn on one another.

Fotografie

Hněv duší

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Noční incident (2011)

    image
    George, Max a Ricky mají rockovou kapelu. Zkouší, sem tam mají koncert a doufají, že si jich někdo všimne a oni dostanou svou šanci. Jenomže účty se samy...
  • Peklo v podzemí (2006)

    image
    Sedm středoškoláků se během výzkumného vědeckého výletu stane kořistí.
  • The Terror (1963)

    image
    Rudolf Hrušínský jako major Kalaš vyšetřuje řadu vražd souvisejících s minulostí. Detektivní film na motivy románu Eduarda Fikera Kilometr 19.
  • Návrat Sabatu (1971)

    image
    Brilantný pištoľník Sabata sa vracia, aby pomohol mestečku Hobsonville. Ovláda ho McIntockov klan, ktorý pod zámienkou rozvoja mestečka oberá obyvateľov o všetky...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.