OBSAH

Noc v zasněženém New Yorku, milovaný učitel, šokující zločin... Životy několika lidí se protnou v důsledku násilného přepadení oblíbeného profesora filozofie z Kolumbijské univerzity (Sam Waterston) v provokativním dramatu Anestezie.
Noc v zasněženém New Yorku, milovaný učitel, šokující zločin – toto provokativní drama skládá střípky záhadného života jednoho muže těsně předtím, než se navždy změní. Jednoho večera je Walter Zarrow (Sam Waterston), oblíbený profesor filozofie z Kolumbijské univerzity, cestou domů násilně přepaden na ulici. Snímek se v retrospektivě vrací o týden zpět a sleduje bizarní řetězec událostí, které vedly k tomuto zdánlivě nesmyslnému útoku. Postupně začnou vyplouvat na povrch skryté souvislosti mezi na první pohled nesourodou skupinou lidí – včetně sebedestruktivní studentky (Kristen Stewartová), hospodyně z předměstí holdující alkoholu (Gretchen Molová) a jednoho zoufalého muže (K. Todd Freeman) – a vytvoří spletitou a fascinující mozaiku ztracených duší, které spojila dohromady tragédie.

Fotografie

AnestezieAnestezieAnestezieAnestezieAnestezieAnestezieAnestezieAnestezieAnestezieAnestezie

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Kuchár, zlodej, jeho žena a jej milenec (1989)

    image
    Vůdce gangu se každou noc baví v doprovodu své manželky a kolegů v luxusní francouzské restauraci, kterou nedávno koupil. Jeho manželka je už unavená jeho...
  • Smůla (1972)

    image
    Podsvětí se ho bálo, ženy ho obdivovaly a policie na něj byla příliš krátká.
  • Fargo (1996)

    image
    Obchodník s autami Jerry Lundegaard má finančné problémy, ktoré sa rozhodne riešiť tak, že si najme dvojicu kriminálnikov, aby uniesli jeho ženu kvôli výkupnému,...
  • Pán Brooks (2007)

    image
    Pan Brooks je uznávaný podnikatel a spořádaný muž od rodiny. Jen je občas ovládán svým alter egem, které miluje vraždy a chaos.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.