OBSAH

M. Night Shyamalan spojuje dva úspěšné filmy Vyvolený a Rozpolcený v tomto výbušném thrilleru inspirovaném komiksem. Pracovník ostrahy David využívá své nadpřirozené schopnosti ke sledování narušeného Kevina a jeho nadlidské osobnosti.
M. Night Shyamalan uvádí zcela nový thriller inspirovaný komiksem, nazvaný "Skleněný". Spojuje tak dva samostatné úspěšné filmy Vyvolený (2000) a Rozpolcený (2016). Z filmu Vyvolený se vracejí herecké hvězdy Bruce Willis v roli Davida Dunna a Samuel L. Jackson jako Eliah Price, známý pod pseudonymem Pan Skleněný. Z thrilleru Rozpolcený se objevují James McAvoy v roli Kevina Wendella Crumba a jeho vícenásobné identity, jež v sobě ukrývá, a Anya Taylor-Joyová coby Casey Cookeová, jediná zajatkyně, která přežije setkání s Beastem. A právě narušeného Crumba s jeho 24 osobnostmi sleduje v novém fantasy thrilleru David Dunn, který k tomu využívá své nadpřirozené schopnosti.

Fotografie

SklenenýSklenenýSklenenýSklenenýSklenenýSklenenýSklenenýSklenenýSklenenýSklenenýSklenenýSklenenýSklenenýSklenený

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Umelá inteligencia (2014)

    image
    Sci-fi thriller z blízké budoucnosti pomalu odkrývá dramatické události provázející testování unikátní umělé inteligence.
  • Krotitelia duchov (1984)

    image
    New York má problém - paranormální jevy ve stále větší míře zamořují město a jediní lidé, kteří o tom vědí, jsou tři nadprůměrně inteligentní, lehce potrhlí...
  • Znamenia (2002)

    image
    Na pensylvánské farmě reverenda Grahama Hesse se začnou objevovat v poli složité obrazce z kruhů a čar. Kruhy rozpoutají mediální šílenství a vystaví Hessovu víru...
  • Blíženec (2019)

    image
    Nepriatelia elitného nájomného zabijaka stavia na istotu a jeho elimináciou poveria niekoho ako on, no mladšieho, drsnejšieho... Jeho klon!
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.