OBSAH

Fontána je příběhem o dlouhé životní cestě muže, který se rozhodl postavit osudu a svést s ním věčný boj o záchranu milované ženy. Jeho epická cesta začíná v 16. století ve Španělsku, kde se jako dobyvatel Tomas (HUGH JACKMAN) vydává hledat Fontánu mládí - legendární artefakt, jenž údajně nese dar věčného života. Jako současný vědec Tommy Creo se zoufale snaží nalézt lék na rakovinu, na kterou umírá jeho milovaná žena Isabel (RACHEL WEISZ). A jako poutník vesmírem Tom z 26. století začíná během cesty konečně rozumět tajemstvím, která jej sužovala po celé tisíciletí. Zatímco Thomas ve třech rozlišných inkarnacích - jako válečník, vědec a průzkumník - objevuje tajemství života, lásky, smrti a znovuzrození, tři různé příběhy směřují ke společné pravdě.

Fotografie

FontánaFontánaFontánaFontánaNew RegencyNew RegencyNew RegencyFontánaFontánaFontánaNew Regency

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Dobrodružstvo (1960)

    image
    Jednoho nedělního odpoledne vypluje Sandro a Anna spolu se skupinou přátel na jachtě na malý výlet k nedalekému ostrovu. Po hádce, ke které mezi snoubenci dojde,...
  • 1984 (1984)

    image
    Moc není prostředek, moc je cíl. Richard Burton a John Hurt v hlavních rolích britské filmové adaptace slavného románu George Orwella.
  • Mať Sedemnásť (2016)

    image
    V najsviežejšej snímke svojej kariéry zachytáva sedemdesiatročný francúzsky klasik André Téchiné dvojicu sedemnásťročných chlapcov z francúzskeho malomesta,...
  • Behind Green Lights (1946)

    image
    Police lieutenant Sam Carson investigates a political murder after the victim is dumped at the door of police headquarters.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.