Hodnotenie: 6.8/10
Užívateľské hodnotenie: 8.4/10
(8 hlasov)

OBSAH

Hispánská rodina vkládá veškeré nadìje do svého mimoøádného dítìte - Jachtaøe. Pøíèinou je osobní gesto, které vyvolá celosvìtový zájem. Jachtaø, vyzbrojený pouze “obyèejnou kytarou”, se postaví do èela týmu složeného z hodnì samorostlých figur, a tak se rozvine neobyèejný pøíbìh o nejvìtším, nikdy nevysloveném tajemství.

Fotografie

Premiere EntertainmentPremiere EntertainmentPremiere EntertainmentPremiere EntertainmentChlapec jménom Sailboat

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Hrdinové (2010)

    image
    "Muž projíždí krajinou ve spěchu, aby se dostal na důležitou obchodní schůzku. Jeho mysl je posedlá myšlenkami na prezentaci, kterou přednese významnému klientu -...
  • Strýček Nino (2003)

    image
    Odcizená, trochu nefunkční chicagská rodina se semkne až ve chvíli, kdy na nečekanou návštěvu z Itálie dorazí strýček Nino.
  • Beethoven (1992)

    image
    O chlupatém štěňátku, které přerostlo pánovi přes hlavu a proradném veterináři, kterého stvořilo snad samotné psí peklo.
  • Prasiatko Babe (1995)

    image
    Úsměvná rodinná komedie, je přepisem oblíbené dětské knížky a ve světě se setkala s velikým úspěchem – film získal sedm nominací na Oscara a vyhrál v kategorii...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.