poster

Beznaděj

Desperation (2006)

Dráma, Fantázia, Horor, Mysteriózny, Triler | Spojené štáty
Réžia: Mick Garris

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 5.3/10
Užívateľské hodnotenie: 10/10

OBSAH

En route to Lake Tahoe for a much anticipated vacation, the Carver family is arrested for blowing out all four tires on their camper. Collie Entragian is the arresting officer, the self-made sheriff of a town called Desperation, Nevada, and the quintessential bad cop. Unbeknownst to the Carvers, Entragian regularly sniffs out passerbys on this stretch of road, and in fact has done in nearly every resident of his hometown. He can also change form and summon the help of creepy creatures, including scorpions, snakes and spiders.

Fotografie

BeznadějBeznadějBeznadějBeznadějBeznadějBeznadějBeznadějBeznadějBeznadějBeznaděj

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Neviňátka (2021)

    image
    Film sleduje čtyři děti, které se spřátelí během letních prázdnin. Když se ocitnou bez dozoru dospělých, objeví v sobě skryté schopnosti. Rozhodnou se je...
  • Zena v ciernom (2012)

    image
    Ona to nikdy nevzdá! Tento film, nakrútený na motívy klasického duchárskeho príbehu spisovateľky Susan Hillovej, rozhodne nesledujte osamote!
  • Byzantium (2012)

    image
    Neil Jordan, režisér kinohitu Interview s upírom, sa k upírskej téme vrátil vo filme Byzantium.
  • Vlkolak (2010)

    image
    Benicio Del Toro v hlavní roli ztvárňuje znepokojeného aristokrata, který se poté co zmizel jeho bratr vrací zpátky domů. Znovu se po letech odcizení setkává s...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.