Hodnotenie: 4.8/10
Užívateľské hodnotenie: 9.6/10
(8 hlasov)

OBSAH

Dvanáctiletá Ryan se musí přestěhovat do chátrajícího rybářského městečka za svým nevrlým dědečkem. Při průzkumu narazí na zátoku se skupinkou přátelských delfínů a tajemnou dívkou Coral, ve skutečnosti mořskou vílou. Společně se pokusí zachránit městečko před zkázou… Americký rodinný film.

Fotografie

Tajemství malé mořské vílyTajemství malé mořské vílyTajemství malé mořské vílyTajemství malé mořské vílyTajemství malé mořské vílyTajemství malé mořské vílyTajemství malé mořské vílyTajemství malé mořské vílyTajemství malé mořské vílyTajemství malé mořské vílyTajemství malé mořské vílyTajemství malé mořské vílyTajemství malé mořské vílyTajemství malé mořské vílyTajemství malé mořské vílyTajemství malé mořské vílyTajemství malé mořské vílyTajemství malé mořské vílyTajemství malé mořské vílyTajemství malé mořské víly

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Lassie sa vracia (2020)

    image
    Snímek je remakem filmu z roku 1943, který vznikl na motivy knihy Erica Knighta „Lassie se vrací“.
  • Králi hôr (2015)

    image
    V drsné horské přírodě se zrodí přátelství malého chlapce a orlího mláděte. Pojí je touha je touha po svobodě a poznání světa.
  • Heidi - dievčatko z hôr (2015)

    image
    Příběh osiřelého děvčátka, které přijíždí k dědečkovi do hor, aby zde pochopilo, které věci jsou v životě opravdu důležité. Německo-švýcarský film.
  • 12 podmienok dedičstva: Nekompromisný odkaz (2016)

    image
    Poté, co milionář Jason Stevens (Logan Bartholomew) přežil mnohé tragédie a ohrožení vlastní rodiny, musí pomoci svému mladému příteli Hawthornovi (Doug Jones),...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.