poster

San Bernardo

San Bernardo (2000)

Komédia | Španielsko
Réžia: Joan Potau

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 5.9/10

OBSAH

Miguel believes that it's needful that he helps people(specially women) for trying to improve her lifes. He decides to begin a love story with a lame woman for helping her to overtake the happiness, but after that he begins (for the same reason)new relationships with other girls that have some problems in her lifes.The problem for him begins when he meets the love with a beutiful girl, and it will have bad consequences for all (especially for the other girls).

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Scary Movie: Děsnej biják (2000)

    image
    V parodii na nejoblíbenější hororové filmy pronásleduje povědomě vyhlížející partu středoškoláků nemotorný sériový vrah, který se jí chce pomstít za to, že...
  • Prci, prci, prcičky: Pikantné pokušenie (2001)

    image
    O panictví přišli, ale jinak si moc neužili. A tak se rozhodli to napravit o prázdninách.
  • Rodičia na ťahu (2019)

    image
    Frank a Nancy v podaní dôstojného Aleca Baldwina a zvodnej Salmy Hayek sú manželský pár príjemnej strednej triedy, s domom, priestranným nalešteným autom a s...
  • Prázdniny v Amerike (1983)

    image
    Přes celou Ameriku vyráží rodina do zábavního parku, kde to chtějí roztočit! Park je ale uzavřen a tak jim nezbývá nic jiného, než tam vniknout násilím.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.