poster

Has Anyone Seen My Gal?

Has Anybody Seen My Gal? (1952)

Komédia | Spojené štáty
Réžia: Douglas Sirk

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 7.2/10
Užívateľské hodnotenie: 10/10

OBSAH

Wealthy Samuel Fulton is getting older and has no family of his own. He decides to leave his estate to the family of his first love, who turned down his marriage proposal years ago because he was poor. But he wants to test the family before leaving his money to them. He takes a room in their home and a job in the father's shop. He anonymously grants them $100,000. Harriet Blaisdell moves the family into a mansion and makes plans to marry her daughter Millicent off to a socialite rather than her soda jerk boyfriend Dan. The money goes to their heads, and they soon find themselves broke, back in their old house, and back to their old lives. Father back in his shop, Millicent engaged to Dan, and everyone seemingly much happier. Hoping they learned their lesson, Fulton takes his leave of the family.

Fotografie

Has Anyone Seen My Gal?Has Anyone Seen My Gal?

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Ranvej (2010)

    image
    Snímek je inspirován skutečným příběhem jihoamerického pilota, který v roce 1983 nouzově přistál se svým letadlem nedaleko Mallow. Proti všem očekáváním se lidé z...
  • Dobrodružstvo s mojím ex (2013)

    image
    Na dobrodružství není nikdy pozdě. Britsko-francouzská romantická komedie s Emmou Thompsonovou a Piercem Brosnanem v hlavních rolích.
  • Bratia z donútenia (2008)

    image
    Brennan (Will Ferrell) a Dale (John C. Reilly) jsou dva dospìlí flákaèi, kteøí se nemají pøíliš v lásce. Po svatbì svých rodièù jsou nuceni žít pod jednou...
  • Zásnuby na dobu neurčitú (2012)

    image
    Příběh o strastiplné cestě zamilovaného páru k vysněnému svatebnímu dni.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.