Hodnotenie: 5.0/10
Užívateľské hodnotenie: 5/10
(2 hlasy)

OBSAH

Když sedmnáctiletá Kelly (Paulina Singerová) vyrazí s přáteli na divokou jízdu do víru velkoměsta, nečeká, že se seznámí s nejžhavější hollywoodskou hvězdou Christianem Boothem (François Arnaud). Po noci plné vášnivého flirtování Kelly předpokládá, že se jí Christian už nikdy neozve. Je proto příjemně překvapena, když ji následně začne bombardovat textovými zprávami. I navzdory jejich věkovému rozdílu je Kelly ze svého nového objevu celá pryč. Dokonce i poté, co se o jejich románku dozví Kellyin otec Rick (James Franco) a zakáže jí, aby se s Christianem vídala, dívce nic nedokáže zabránit v tom, aby byla se svou láskou. Kelly však záhy zjistí, že se Christianovo poblouznění mění v nebezpečnou posedlost, jakmile začne na povrch postupně vyplouvat pravda o jeho minulosti.

Fotografie

MiláčekMiláčekMiláčekMiláčekMiláčekMiláčekMiláček

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Bezpečný prístav (2013)

    image
    Zvolí si život na úteku alebo nájde bezpečný prístav pre svoju novú rodinu? Lásku spoznáte, až keď ju nájdete.
  • Pätdesiat odtienov sivej (2015)

    image
    Anastasia je křehká studentka, Christian je záhadný a bohatý byznysmen. Jejich setkáním začíná příběh, který otevírá zapovězená zákoutí erotiky.
  • Pokušení (2009)

    image
    Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného...
  • Divoch (1953)

    image
    Johnny a jeho motorkářský gang přijíždějí do Carbonville na soutěž motorek. Kvůli svému chování jsou však vyhozeni z města. Dostanou se do nedalekého...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.