Hodnotenie: 7.1/10
Užívateľské hodnotenie: 6.7/10
(6 hlasov)

OBSAH

Rusty James is the leader of a small, dying gang in an industrial town. He lives in the shadow of the memory of his absent, older brother -- The Motorcycle Boy. His mother has left, his father drinks, school has no meaning for him and his relationships are shallow. He is drawn into one more gang fight and the events that follow begin to change his life.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Nežný hák (2008)

    image
    Děj filmu se odehrává ve stylizované verzi Sydney roku 1920 a zachycuje mladou ženu na vrcholu lásky a síly. Femme fatal Iris (Rose Byrne), postava z podsvětí...
  • Případ Thomase Crowna (1968)

    image
    Steve McQueen a Fay Dunawayová v originální krimi komedii o nepolapitelném zloději - gentlemanovi. Americký oscarový film.
  • Banditi (2001)

    image
    Bruce Willis s parťákem jsou úspěšní bankovní lupiči. Do své party ještě přiberou neodolatelnou Cate Blanchettovou a společně zažívají zlaté časy. Dokud neudělají...
  • Vysněný život (2018)

    image
    Příběh Barryho Minkowa, mladého charismatického obchodníka, který se lží, podvodem a krádeží dostane až na vrchol a stane se bohatým ředitelem.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.