Hodnotenie: 6.3/10
Užívateľské hodnotenie: 10/10

OBSAH

In this children film Benji the Hunted, the show dog Benji is lost at sea and winds up in the wilderness of Oregon to fend for himself. Benji's one and only plan is to get back into his master's arms as soon as possible, until he finds four orphaned cougar kittens whose mother was shot by a hunter. Now his ultimate task is to get the four orphaned kittens into the care of another mother cougar with her single child while avoiding the threatening animals of the wild.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Sniff a strašidelný hrad (2010)

    image
    Německého ovčáka Sniffa vycvičil Tom. Naučil psa mnoho speciálních dovedností a spolu se svou přítelkyní Mirjam s ním zažívají vzrušující dobrodružství. Během...
  • Delfín Filip (1996)

    image
    Sandy Ricks is sent by his mother to Coral Key, a rustic island in the Florida keys, to spend the summer with his uncle Porter Ricks. Sandy dislikes everything...
  • Asterix a Obelix v službách Jej Veličenstva (2012)

    image
    Legendárni galskí bojovníci, vyzbrojení zázračným nápojom, sa tentoraz pokúsia zabrániť Cézarovi v dobytí Británie!
  • Heidi - dievčatko z hôr (2015)

    image
    Příběh osiřelého děvčátka, které přijíždí k dědečkovi do hor, aby zde pochopilo, které věci jsou v životě opravdu důležité. Německo-švýcarský film.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.