Hodnotenie: 5.7/10
Užívateľské hodnotenie: 6.6/10
(15 hlasov)

OBSAH

Ona (Julia Robertsová) má všechno, co si jen mladá jižanská panička může přát: bohatství, zázemí, silné rodinné pouto. Ovšem jen do chvíle, kdy spatří svého manžela líbat jinou ženu. Nyní je připravená na život podle vlastních pravidel.
Julia Robertsová se představí v hlavní roli Grace, současné jižanské manželky a matky, která má "perfektní život". Pracuje v hřebčíně svých rodičů, dobrovolně vypomáhá v místní charitě a obecně vzato žije podle očekávání své rodiny i přátel. Když však Grace odhalí manželovu nevěru, ustoupí o krok zpátky a podívá se na svůj dosavadní život z nové perspektivy. Jen ať mají sousedi z maloměsta o čem klábosit! Poprvé sama sobě položí otázku, co vlastně od života chce?

Fotografie

Sila láskySila láskySila láskySila láskySila láskySila láskySila lásky

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Nestanu se tvojí ženou (2007)

    image
    Rozvedená pětačtyřicetiletá Rosie je scénáristkou televizního seriálu pro -náctileté You Go Girl, pracně chytá výrazivo od své třináctileté dcery Izzie, a vůbec...
  • Láska v Toskánsku (2020)

    image
    Jack a jeho otec pôvodne chceli len opraviť, čo sa opraviť dá. Ich plán-neplán však skomplikuje viacero „drobností“... A láska.
  • Láska, láska, láska (2020)

    image
    Láska má mnoho podôb. Tri príbehy o láske, oddanosti a vernosti medzi pármi a priateľmi. V prvom príbehu manželia Diana a Jack nájdu netradičný spôsob, ako...
  • Něžnost (2011)

    image
    O Francouzku, která už tři roky truchlí nad smrtí svého muže, se uchází její švédský kolega.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.