Hodnotenie: 5.9/10
Užívateľské hodnotenie: 8/10
(2 hlasy)

OBSAH

Tváří v tvář globální hrozbě jsou Batman a Nighting nuceni spojit síly s Harley Quinn ve snaze zmařit zlověstný plán Poison Ivy a Jasona Woodrowa přezdívaného Floronic Man.
Poison Ivy a Jason Woodrue přezdívaný Floronic Man se vydávají na ekologickou misi s cílem zachránit planetu – během které však bohužel vyhladí většinu lidstva. Tváří v tvář globální hrozbě jsou Batman a Nightwing nuceni spojit síly s Harley Quinn, aby společně dopadli její nejlepší přítelkyni a příležitostnou komplicku Poison Ivy. Nepředvídatelná a nespolehlivá Harley však zkouší Batmanovu trpělivost na cestě plné nejrůznějších překážek a zvratů, jimiž jsou tito zdráhaví spojenci nuceni čelit. Výsledkem je vzrušující jízda nabitá akcí, dobrodružství a humorem, jakou fanoušci Batmana dosud neviděli.

Fotografie

Batman a Harley QuinnováBatman a Harley QuinnováBatman a Harley QuinnováBatman a Harley QuinnováBatman a Harley QuinnováBatman a Harley QuinnováBatman a Harley QuinnováBatman a Harley Quinnová

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Liga výnimocných (2003)

    image
    Liga výjimečných, spolek superhrdinů odhodlaných zasáhnout vždy, když světu hrozí zánik, musí zabránit tajemnému fantomovi, aby vyhodil do povětří Benátky. Koná...
  • Muži v čiernom 4: Globálna hrozba (2019)

    image
    Čierny oblek, okuliare, dokonalý účes... Osud (nielen) našej planéty je opäť v rukách Mužov v čiernom. Ibaže tentoraz je jeden z nich... Žena!
  • Superpolicajt (1980)

    image
    Nováček ve službách policie Terrence Hill získal díky pokusům NASA mimořádné schopnosti a stal se z něj superpolicajt! Komedie v koprodukci USA-Španělsko-Itálie.
  • Kong: Ostrov lebiek (2017)

    image
    Cesta tímu vedcov za poznaním sa po vstupe na výsostné územie mocného Konga zmení na zúfalý útek z Raja, v ktorom pre človeka niet miesta.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.