poster

Steven Soderbergh's Schizopolis

Schizopolis (1996)

Komédia | Spojené štáty

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 7.0/10

OBSAH

Fletcher Munson is a lethargic, passive worker for a Scientology-like self-help corporation called Eventualism. After the death of a colleague, he is promoted to the job of writing speeches for T. Azimuth Schwitters, the founder and head of the group. He uses this as an excuse to be emotionally and romantically distant from his wife, who, he discovers, is having an affair with his doppelganger, a dentist named Dr. Jeffrey Korchek. As Munson fumbles with the speech and Korchek becomes obsessed with a new patient, a psychotic exterminator named Elmo Oxygen goes around the town seducing lonely wives and taking photographs of his genitals.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • A Little White Lie (2023)

    image
    Když je údržbář žijící v New Yorku omylem považován za slavného a samotářského spisovatele, musí se vydat na univerzitu a pronést hlavní projev, aby zachránil...
  • O kuratách a ľuďoch (2015)

    image
    Gabriel a Elias sa od svojho umierajúceho otca dozvedia, že sú adoptovaní. Ich biologickým otcom je Evelio Thanatos, odborník na výskum kmeňových buniek. Po...
  • Vivárium (2019)

    image
    A young couple looking for the perfect home find themselves trapped in a mysterious labyrinth-like neighborhood of identical houses.
  • Pripoutejte se, prosím! 2 (1982)

    image
    Chyba počítače způsobí, že raketoplán s cestujícími zamíří přímo ke Slunci. Podaří se Tedu Strikerovi znovu zachránit situaci?
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.