poster

Struggle for Life

La loi de la jungle (2016)

Komédia | Francúzsko

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.3/10

OBSAH

Marc Châtaigne (Vincent Macaigne), a trainee of the Ministry of the Standard, is entrusted with a delicate mission by the minister's cabinet director: to go to Guyana to monitor the upgrade of Guyaneige, the first indoor ski track in Amazonia. This must boost tourism. On site, he embarks on a visit to site sites to check that everything is in order. To get there, he is accompanied by Tarzan (Vimala Pons, a pretty trainee at the National Forest Office who serves as a driver. After a road accident, they get lost in the forest. Quickly, the two young people are confronted with many dangers .

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Turecky snadno a rychle (2012)

    image
    Po nouzovém přistání v Indickém oceánu se citlivá a lehce neurotická Lena ocitne na opuštěném ostrově společně s tureckým mačem jménem Cem, jeho hluboce věřící...
  • Špionátor (1997)

    image
    Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a...
  • Králi leta (2013)

    image
    Být svobodný. Utéct od všeho. Nalézt ráj. Americký nezávislý film o třech klucích, co si chtěli žít po svém a bez rodičů.
  • Kellyho hrdinové (1970)

    image
    Chtěli jenom ukrást zlato a málem vyhráli válku. Clint Eastwood v hlavní roli amerického filmu.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.