Hodnotenie: 6.3/10
Užívateľské hodnotenie: 7.6/10
(39 hlasov)

OBSAH

After the abduction and presumed death of Mackenzie Allen Phillips' youngest daughter, Missy, Mack receives a letter and suspects it is from God, asking him to return to The Shack where Missy may have been murdered. After contemplating it, he leaves his home to go to The Shack for the first time since Missy's abduction and an encounter that will change his life forever.

Fotografie

ChatrčChatrčChatrčChatrčChatrčChatrčChatrčChatrčChatrčChatrčChatrčChatrčChatrčChatrčChatrčChatrčChatrčChatrčChatrč

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Bouře (1979)

    image
    Ctnost a šlechetnost je víc než msta. Britská filmová adaptace divadelní hry Williama Shakespeara, již uvádíme u příležitosti nedožitých osmdesátin Dereka Jarmana.
  • Zbohom jazyku (2014)

    image
    Pilier francúzskej novej vlny Jean-Luc Godard priniesol nové pravidlá filmového rozprávania. Aj vo svojich neskorších filmoch intenzívne a šokujúco narúša...
  • Písečný muž (2011)

    image
    Jednoho krásného rána objeví Benno ve své posteli písek. Zpočátku to ignoruje, ale brzy je nucen si uvědomit, že onen písek padá z něho samotného. Benno se začíná...
  • Blue. (2017)

    image
    A young girl wakes up one morning to find that she has turned completely blue.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.