poster

Defiance

Defiance (2002)

Western | Spojené štáty
Réžia: Doveed Linder

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 3.1/10
Užívateľské hodnotenie: 6.5/10
(4 hlasy)

OBSAH

When a boy's father is brutally murdered by the town's most powerful citizen because he's not willing to knuckle under, the boy devotes his life to avenging his father's death. Years later, he becomes swept up in a vicious cycle of revenge and must sacrifice everything he has to protect himself and his family.

Fotografie

Defiance

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Dôvod žiť... a zomrieť (1972)

    image
    Títo pištoľníci sú tí najhorší z najhorších - vrahovia, hochštapleri, odsúdenci na smrť... A ani nedobytná pevnosť ich nezastaví!
  • Velký Jake (1971)

    image
    Píše se rok 1909. Gang Johna Faina unesl vnuka Jacoba McCandlese a požaduje za něj výkupné. Big Jake vyráží, aby chlapce zachránil.
  • Dnes ja, zajtra ty (1968)

    image
    Keď sa obávaný pištoľník po rokoch dostane z väzenia, chystá sa tvrdo porátať so zradcom, ktorý ho falošne obvinil a zabil mu manželku...!
  • Pravá a l'avá ruka diabla (1970)

    image
    Joe Trinity, jehož přezdívají pro umění zacházet s revolverem Pravá ruka ďábla, přichází do městečka, kde je jeho bratr Bambino, Levá ruka ďábla, šerifem. Pravda,...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.