Hodnotenie: 6.7/10
Užívateľské hodnotenie: 8.5/10
(56 hlasov)

OBSAH

Po přestěhování do jihovýchodní Asie se americká rodina náhle ocitne uprostřed násilného státního převratu. V krajině, kde je každý cizinec okamžitě zatčen a popraven, se zoufale snaží dostat na bezpečné místo.
Owen Wilson, Pierce Brosnan a Lake Bellová hrají hlavní role v této akcí nabité vzrušující jízdě. Napínavý film vypráví příběh amerického byznysmena, který se po přestěhování do jihovýchodní Asie ocitne s celou svou rodinou uprostřed násilného státního převratu. Z města, které čelí útokům nemilosrdných povstalců, se zoufale snaží dostat na bezpečné místo.

Fotografie

Na útekuNa útekuNa útekuNa útekuNa útekuNa útekuNa útekuNa útekuNa útekuNa útekuNa útekuNa útekuNa útekuNa útekuNa úteku

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Pád anjela (2019)

    image
    Tí, čo si za obetného baránka vybrali ostrieľaného agenta Banninga, urobili osudovú chybu. Len on totiž môže odhaliť a zastaviť ich sprisahanie!
  • Hranice pašerákov (2016)

    image
    Mladý americký zamilovaný pár, Michael (Shawn Lock) a Olivia (María Gabriela de Faría) si užívá nádhernou dovolenou v Mexiku až do chvíle, kdy je Olivia unesena...
  • Hunter Killer: Neviditeľný zabijak (2018)

    image
    Posádka špeciálnej útočnej ponorky Arkansan hlboko v nepriateľských vodách riskuje úplne všetko, aby zastavila svetovú vojnu!
  • Prepadnutie v Pacifiku (1992)

    image
    Plně vyzbrojená americká válečná loď se ocitá v rukou teroristů. Jediný, kdo se jim může postavit, je odvážný kuchtík.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.