poster

The Sleepwalker Killing

Sleepwalker Killing (1997)

Krimi, Dráma | Spojené štáty
Réžia: John Cosgrove

Hodnotenie: 5.5/10
Užívateľské hodnotenie: 10/10

OBSAH

Mark Schall kills his mother-in-law and wounds his father-in-law in the middle of the night, then turns himself in. He claims, however, that he cannot remember the crime itself. His defense team finds evidence that suggests the crimes were committed while Mark was sleep walking. They build their defense around this theory.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Vysněný život (2018)

    image
    Příběh Barryho Minkowa, mladého charismatického obchodníka, který se lží, podvodem a krádeží dostane až na vrchol a stane se bohatým ředitelem.
  • Kuchár, zlodej, jeho žena a jej milenec (1989)

    image
    Vůdce gangu se každou noc baví v doprovodu své manželky a kolegů v luxusní francouzské restauraci, kterou nedávno koupil. Jeho manželka je už unavená jeho...
  • Pán Brooks (2007)

    image
    Pan Brooks je uznávaný podnikatel a spořádaný muž od rodiny. Jen je občas ovládán svým alter egem, které miluje vraždy a chaos.
  • Syčák Hesher (2010)

    image
    Hesher je samotář. Nesnáší svět a lidi kolem. Má dlouhé mastné vlasy a amatérsky udělané tetování. Je podvyživený a hrozně moc kouří. Miluje oheň a vyhazování...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.