OBSAH

Josh Baskin je dvanáctiletý chlapec, který se díky pouťovému automatu na přání promění v pětatřicetiletého muže (Tom Hanks) stojícímu tváří v tvář milostným pletkám se sofistikovanou kolegyní Susan Lawrence (Elizabeth Perkins).
Tom Hanks ztvárnil hlavní roli Joshe Baskina, dvanáctiletého chlapce, který se díky pouťovému automatu na přání promění v pětatřicetiletého muže. Jednoho dne se Josh probudí a zjistí, že se mu jeho přání být “velký” (aby se mohl ucházet o třídní krásku jménem Cynthia Bensonová) záhadně splnilo. Svět dospělých, do kterého byl náhle uvržen, ho však mate a děsí, neboť na něj ještě vůbec není připraven. Když získá svou první práci u hračkářské firmy, kterou řídí věčné dítě “Mac” MacMillan (Robert Loggia), zjišťuje, že být “velký” s sebou nese - tak jak vždycky předpokládal - řadu nesporných výhod: svobodu, peníze, nekonečné množství hraček. Když však začne přitahovat pozornost půvabné ambiciózní kolegyně Susan Lawrenceové (Elizabeth Perkinsová), není připraven nést důsledky.

Fotografie

VeľkýVeľkýVeľkýVeľkýVeľkýVeľkýVeľkýVeľkýVeľkýVeľký

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Klik (2006)

    image
    Čo ak by ste mali univerzálny diaľkový ovládač... Ktorým by ste dokázali kontrolovať celý svoj vesmír?
  • Duch (1990)

    image
    Než Sama zabili, sľúbil Molly, že ju bude naveky milovať a ochraňovať. Svoj sľub dodržal...
  • Láska cez internet (1998)

    image
    Niekto, koho dennodenne stretávate, je možno už dávno (hoci to neviete) láskou vášho života...
  • Dívka snů (1997)

    image
    Dvě ztracené duše: podvodnice z LA - loutkař ze San Antonia. Spojuje je stejný sen…najít tu pravou lásku. On odcestuje do LA, aby našel ženu, která jím bude...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.