Hodnotenie: 7.7/10
Užívateľské hodnotenie: 8/10

OBSAH

Všichni byli v nesprávné chvíli na nesprávném místě: nejen holčička, jejíž drogově závislá matka u sebe schovala balíček z nevydařeného mafiánského obchodu, ale i gauneři, kteří ji unesli. Dívenka ve svém trudném životě moc dobrých věcí nepoznala a měla jen jednoho kamaráda, osamělého pána vedoucího zastavárnu. Byly ovšem doby, kdy mlčenlivý muž dělal něco úplně jiného, a právě jeho zabijácké dovednosti nabyté letitým tvrdým výcvikem mu nyní pomůžou dívku zachránit. I kdyby kvůli tomu měl zlikvidovat všechny mafiány v širokém okolí. Dravý akční thriller s dech beroucí choreografií a drásavě se stupňujícím napětím se stal divácky nejúspěšnějším korejským filmem loňského roku.

Fotografie

VálečníkVálečníkVálečníkVálečníkVálečníkVálečníkVálečníkVálečníkVálečník

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Žoldnier (2013)

    image
    Válečný veterán Joey utekl před vojenským soudem a žije jako bezdomovec. Jednoho dne se vloupe do na čas opuštěného bytu londýnského bankéře, rozhodne se v něm...
  • Sama proti všetkým (2019)

    image
    Keď policajtka Alicia svojou služobnou kamerou zachytí, čo nemala, stane sa terčom. Ak chce prežiť... Nesmie veriť nikomu!
  • Rozsudok smrti (2007)

    image
    Uhlazený manažér Nick Hume (Kevin Bacon) žije dokonalý život až do doby, kdy se jeho syn stane obětí iniciačního rituálu gangu a přijde o život. Pod tíhou...
  • V mene krvi (2016)

    image
    John strávil temer celý svoj život na úteku, no teraz má jeho jediná dcéra Lydia problém, a tak staré hriechy... Musia ísť bokom!
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.