Hodnotenie: 6.4/10
Užívateľské hodnotenie: 9.1/10
(14 hlasov)

OBSAH

Billionaire Jean-Marc Clement learns that he is to be satirized in an off-Broadway revue. He goes to the theatre, where he sees Amanda rehearsing a song, and the director thinks him an actor suited to play himself in the revue. He takes the part in order to see more of Amanda.

Fotografie

Pojď, budeme se milovatPojď, budeme se milovatPojď, budeme se milovatPojď, budeme se milovat

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Mamma Mia! (2008)

    image
    Svobodná matka provozuje na prosluněném řeckém ostrově hotýlek a chystá se provdat svou jedinou dceru. Ta by ráda před vstupem do manželství konečně zjistila, kdo...
  • Mamma Mia! 2 (2018)

    image
    Sophie se ohlíží za životem svojí svobodomyslné matky a dokořán otevřenými dveřmi nového hotelu Bella Donna protančí vstříc další životní kapitole.
  • Fame: Cesta za slávou (2009)

    image
    Remake slavného filmu z roku 1980. FAME (Sláva) představuje talentovanou skupinu zpěváků, tanečníků, herců i umělců během čtyř let na střední škole hereckých...
  • Bez teba to nedám (2003)

    image
    Ben si až po (zaslúžených) kopačkách uvedomí, ako veľmi svoju ex miluje. Ešteže na druhú šancu nikdy nie je neskoro... Či?
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.