poster

Van Diemenova země

Van Diemen's Land (2009)


Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.0/10

OBSAH

The true story of Alexander Pearce, Australia's most notorious convict. In 1822, Pearce and seven fellow convicts escaped from Macquarie Harbour, a place of ultra banishment and punishment, only to find a world less forgiving.. the Australian wilderness. Abandon all hope you who enter.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Diablov dvojník (2011)

    image
    Tento akční thriller založený na skutečných událostech je mrazivým obrazem domu Saddáma Husseina prostřednictvím poručíka irácké armády Latifa Yahia, muže, který...
  • Layla Fourie (2013)

    image
    Film Layla vypráví o mladé svobodné matce, která žije se svým malým synem v Johannesburgu. Když začne pracovat jako obsluha detektoru lži pro bezpečnostní...
  • Vražedná dvojnice (2018)

    image
    Doktorka Jen Richardsová, mistryně v oboru plastické chirurgie, se zaplete do sítě narcistní pacientky, jejíž hon za dokonalostí by mohl zničit Jen i její rodinu.
  • Legendy zločinu (2015)

    image
    Ich životné krédo je jasné: „Miluj, bojuj, ži a vládni ako legenda!“ A vedia aj, čo je v živote najdôležitejšie... Moc, strach a rodina!
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.