poster

Kočičí banda 2

Don Gato: el inicio de la pandilla (2015)

Animovaný, Rodinný, Komédia, Muzikál | Mexiko, India, Spojené štáty, Argentína, Španielsko

Hodnotenie: 4.3/10
Užívateľské hodnotenie: 7.3/10
(7 hlasov)

OBSAH

Top Cat přichází najít si cestu do vašich srdcí. Divíte se, jak se tento pletichářský kocour vůbec objevil? Top Cat Begins odhaluje počátky všeho, co o tomto klasickém komediálním hrdinovi víte a máte rádi. Poté následuje dobrodružství tak bláznivé, že jej musíte vidět, abyste uvěřili. Uvádíme pokračování animovaného filmu Top Cat.

Fotografie

Kočičí banda 2Kočičí banda 2Kočičí banda 2Kočičí banda 2Kočičí banda 2Kočičí banda 2Kočičí banda 2Kočičí banda 2Kočičí banda 2Kočičí banda 2Kočičí banda 2

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Varani komodští (2017)

    image
    Velký dospělý samec je rozhodnutý spářit se s mladou samičkou. Mohlo by se zdát, že v říši zvířat je to triviální příběh.
  • Tři malá prasátka (1999)

    image
    S pomocí dvou hrdinů, našich dobrých známých, vám tento seriál nabídne nejhezčí z pohádek bratří Grimmů. Jojo a krokodýlí doktor se na obrazovce objeví s novými...
  • Neuveriteľné dobrodružstvá Tada Stonesa (2012)

    image
    Tato úžasná 3D komedie, v níž se rádoby dobrodruh Tad Stones pouští do závodu o objevení ztraceného města, vás zavede z amazonského pralesa až na samé vrcholky And.
  • Madagaskar 2: Útek do Afriky (2008)

    image
    Lev Alex, zebra Marty, žirafa Melman a hrošica Gloria sú ešte stále spolu! A ešte stále sú stratení na Madagaskare...:-)
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.