Hodnotenie: 7.6/10
Užívateľské hodnotenie: 5.3/10
(4 hlasy)

OBSAH

The Final Days is the true story of Germany's most famous anti-Nazi heroine brought to life. Sophie Scholl is the fearless activist of the underground student resistance group, The White Rose. Using historical records of her incarceration, the film re-creates the last six days of Sophie Scholl's life: a journey from arrest to interrogation, trial and sentence in 1943 Munich. Unwavering in her convictions and loyalty to her comrades, her cross-examination by the Gestapo quickly escalates into a searing test of wills as Scholl delivers a passionate call to freedom and personal responsibility that is both haunting and timeless.

Fotografie

ZDFZDFZDFZDFZDFPoslední dny Sophie SchollovéPoslední dny Sophie SchollovéPoslední dny Sophie Schollové

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • The Post: Aféra v Pentagone (2017)

    image
    V dnešnom svete to síce môže zniesť ako science-fiction, ale keď vláda klame... Noviny sa musia postaviť na stranu pravdy!
  • Najtemnejsia hodina (2017)

    image
    V Evropě začíná 2. Světová válka a Winston Churchill jako předseda vlády Velké Británie čelí zásadnímu rozhodnutí.
  • Capote (2005)

    image
    V roce 1959 se Truman Capote, oblíbený spisovatel a novinář z časopisu The New Yorker, dozví o příšerné a nesmyslné vraždě čtyřčlenné rodiny z kansaského města...
  • Diablov uzol (2013)

    image
    5. mája 1993 vo West Memphise v Arkansase zmizne za záhadných okolností trojica malých chlapcov. Na druhý deň v miestnom močiari objavia ich zviazané a rituálne...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.