Hodnotenie: 6.4/10
Užívateľské hodnotenie: 6.5/10
(14 hlasov)

OBSAH

A Las Vegas-based fighter pilot turned drone pilot fights the Taliban by remote control for 12 hours a day, then goes home to the suburbs and feuds with his wife and kids for the other 12. But the pilot is starting to question the mission. Is he creating more terrorists than he's killing? Is he fighting a war without end.

Fotografie

ZabitíZabitíZabitíZabitíZabitíZabitíZabitíZabitíZabitíZabitíZabitíZabitíZabitíZabitíZabití

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Krvavá voľba (2000)

    image
    Obhájce hájí před soudem důstojníka, který dal svým vojákům příkaz střílet na civilisty, když ti vtrhli na velvyslanectví USA v jedné zemi třetího světa.
  • K-19: Stroj na smrť (2002)

    image
    V roce 1961 se první sovětská jaderná ponorka s označením K-19 vydala na otevřené moře, ačkoli zdaleka nebyla dokončená. Už před vypuštěním si vyžádala několik...
  • Napola: Hitlerova elita (2004)

    image
    V roce 1942 jsou dva mladíci, Friedrich a Albrecht, vybráni do elitní školy NAPOLA, která připravuje budoucí vůdce Německé říše.
  • Nezvěstní v boji 2 (1985)

    image
    Beau pracuje jako předák elektromontérů na údržbě vysokonapěťové rozvodné sítě. Při jedné bouřce zahyne při výstupu na stožár jeho bratr Danny. Dannyho manželka...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.