OBSAH

Krátký film Oběť sleduje příběh Jamese (Kiefer Sutherland), zdánlivě obyčejného chlapíka, který je vyčerpaný náporem práce, rodiny, peněz i života. James, který se topí v dluzích, se ocitá na prahu krize a v zoufalství přistoupí na pochybnou nabídku snadného výdělku. Jeho naštvaný soused (Kevin McNally) ho požádá, aby "odstranil" jednoho muže výměnou za tučný obnos. James na jeho požadavek přistoupí. Dorazí k domu své oběti, aby se rozhodl, jak ji zabije. Ještě než však stačí překonat onu pomyslnou hranici, odkud není návratu, zjistí, že nic není takové, jaké se na první pohled zdá. Místo aby zde našel svůj terč, stane tváří v tvář té poslední osobě (Stephen Fry), kterou by čekal.

Fotografie

Playhouse uvádí - Oběť

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Maid Of Honor (2017)

    image
    Sometimes the maid of honor not only takes care of the flower´s color in the wedding.
  • Hotel Bleu (2016)

    image
    A down and out stand-up comedian finds refuge at Hotel Bleu, forging an off-beat partnership with a charismatic trumpet player half her age.
  • Daphne (2017)

    image
    Volá sa Daphne, má 31 rokov, je Londýnčanka. Je krásna, šikovná a nádejná šéfkuchárka. Rušné dni, hektické noci, priatelia, milenci – to všetko sú vítané...
  • 30 Years And An Ocean In Between (2020)

    image
    Jaume, who was once a passionate young man, has become a disillusioned middle-aged man who has lost his desire to write and can't remember the last time he fell...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.