poster

Electra

Electra (1996)

Akčný, Vedecko-fantastický, Triler | Spojené štáty
Réžia: Julian Grant

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 3.3/10

OBSAH

Billionaire named Roach desperately seeks for the secret serum which could turn an ordinary human into a superbeing. The serum is hidden in the body of young Billy Duncan. The serum can be transmitted via sexual intercourse, and that turns to be the basis of Roach's evil scheme.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Perfektní voják (2016)

    image
    Detektiv z oddělení vražd (Johnny Messner) musí zabránit truchlícímu otci ve vypuštění „robotického viru“, o němž se domnívá, že zničí teroristickou buňku...
  • Lockout: Útek z MS-1 (2012)

    image
    Muži, který je neprávem usvědčen ze spiknutí a špionáže proti USA je nabídnuta svoboda. Podmínkou je ale záchrana pezidentovy dcery.
  • Deň po tom (2004)

    image
    Globálne otepľovanie posunulo našu planétu na pokraj novej doby ľadovej, ktorá zrejme nastane počas jedinej globálnej superbúrky...!
  • Babylon A.D. (2008)

    image
    Šéf ruské mafie Gorsky (Gérard Depardieu), který má pod kontrolou celou východní Evropu, vydává velmi riskantní rozkaz: eskortovat nebezpeènou ženu Auroru...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.