poster

Šiška Deluxe

Šiška Deluxe (2015)

Komédia, Dráma | Slovinsko, Česko, Macedónsko, Taliansko
Réžia: Jan Cvitkovič
JOJ Cinema | 4. 6. 2024 | 10:40

Hodnotenie: 6.4/10
Užívateľské hodnotenie: 10/10

OBSAH

Příběh o třech kamarádech z dětství, kteří už nejsou tak mladí, ale zdá se, že nedokážou úplně dospět. Mile, Fedr a Zekir jsou plní podnikatelských nápadů, ale protože nikdy neumí jednat seriózně, všechny jejich plány nakonec selžou. Když teta jednoho z nich zemře, zanechá mu malou obchodní nemovitost a tři přátelé se okamžitě rozhodnou otevřít si pizzerii. Zpočátku se zdá, že jde o další projekt odsouzený k neúspěchu. V pravý čas však přichází neobvyklá žena Jana a nabízí pomoc. Dalšíí kuriózní postavou je Sale, který zpočátku vypadá jako jejich úhlavní nepřítel, ale nakonec se promění v jejich nejbližšího a nejdůvěryhodnějšího přítele. Naděje na velkou změnu je tady. J. Burger, N. Burger.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Čo sme komu zase urobili (2019)

    image
    Claude a Marie Verneuilovi se ještě ani nestihli vzpamatovat z minulých událostí. Nestačilo, že předýchali fakt, že kromě muslima, Žida a Číňana jim do rodiny...
  • Spůner (2009)

    image
    Zrovna když mu hrozí, že jej rodiče v den jeho třicátých narozenin vystěhují ze svého domu, potkává nepraktický mladý muž dívku svých snů a vytvoří si vlastní...
  • Ja, Earl a dievča na zomretie (2015)

    image
    Greg a Earl se poznají s Rachel jen několik měsíců před její smrtí, dívka totiž trpí leukémií. Vznikne mezi nimi ale silné přátelství, které Gregovi změní život.
  • Poslední semestr (2018)

    image
    Když vysokoškolský profesor zjistí, že se jeho život rychle blíží ke konci, začne žít naplno. Sbohem, pravidla!
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.