poster

Imaginary Playmate

Imaginary Playmate (2006)

Triler | Kanada
Réžia: William Fruet

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 4.9/10
Užívateľské hodnotenie: 10/10

OBSAH

Suzanne and her stepdaughter Molly move into a new house, hoping to start afresh after Molly's mum passed away. When the seven-year-old makes an 'imaginary friend' named Candace, Suzanne assumes it's just her way of coping with everything that's happened. But as Molly's behaviour becomes ever more erratic, Suzanne begins to suspect that her stepdaughter's new playmate might not be so imaginary after all.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Plán pomsty (2018)

    image
    Isabelle Wagnerová se těší na setkání spolužáků ze střední školy po 20 letech a pečlivě se na to připravuje. Rozhodne vzít s sebou i dceru Sierru. Záhy stane...
  • Kar Beyaz (2010)

    image
    A high-end car dealership owner is forced to deal with the Finnish mafia over unsatisfactory cars his dead partner sold them.
  • Sestrina posadnutosť (2018)

    image
    Život nemohl být pro Kendru Walkerovou (Lindsay Hartley) lepší. Nejenže vyhrála cenu Pedagog roku a má skvělého manžela Dana (Jason Cermak), ale také se dozvěděla...
  • Nočné zvieratá (2016)

    image
    Minulost nás vždy dohoní, někdy i příběhem, který se nikdy nestal.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.