poster

Ali Baba a štyridsať zbojníkov

Ali Baba et les 40 voleurs (1954)

Réžia: Jacques Becker

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.0/10
Užívateľské hodnotenie: 7.6/10
(22 hlasy)

OBSAH

Rich oriental lord Cassim's cheeky servant Ali Baba was sent to buy a meaty girl-slave, but brings dancer Morgiane, whom he is enamored with. When he's part of a caravan robbed by Abdel's 40 thieves, Ali hides in a camel hive and thus learns the secret of Sesame cave. With stolen loot he buys Morgiane and his own residence for him and beggar friends. Cassim not only gets him drunk to learn his secret gold source but also plans to rob him at the grand wedding with Morgiane. But Abdel observed them too and invites his 40 robbers.

Fotografie

Ali Baba a štyridsať zbojníkov

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Po čom ženy túžia (2000)

    image
    Nick Marshall (Mel Gibson) je chamtivý šovinistický hlupák, zaměstnaný ve velmi dobře prosperující reklamní agentuře v Chicagu, kterou vede Dan Vanamaker (Alan...
  • Po čem muži touží (2018)

    image
    Po neuveriteľnej zmene z muža na ženu musí Karel - ehm, vlastne Karla... Zistiť, či to ženy naozaj majú v živote jednoduchšie!
  • Sen noci svätojánskej (1999)

    image
    Představte si, že nejpopulárnější příběh všech dob ztvárňují největší hvězdy stříbrného plátna v novém, zvláštním prostředí: to je Sen noci svatojánské v režii...
  • Neodolateľná (1999)

    image
    Romantická komedie o vyhlášené restauraci, magickém krabovi, úžasných jídlech a lásce, která tentokrát opravdu prochází žaludkem.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.