Hodnotenie: 7.2/10
Užívateľské hodnotenie: 8/10
(20 hlasov)

OBSAH

Čerstvě propuštěný vězeň Charlie sestaví tým výstředních zlodějů s cílem provést důmyslnou loupež v Itálii. Doufá, že když způsobí v Turíně dopravní kalamitu, která zastaví celé město, podaří se mu ukrást zlato a zmizet uprostřed chaosu.
Charlie má před sebou zajímavou "prácičku". Bezprostředně po propuštění z vězení zjistí, že se jeden z jeho přátel pokusil provést velice riskantní loupež v italském Turínu, přímo před nosem mafie. Kamarád se však nedostane příliš daleko, a tak to Charlie musí vzít za něj. Doufá, že se mu s pomocí tří Mini Cooperů, několika Jaguárů a autobusu podaří způsobit v Turíně dopravní kalamitu, ukrást zlato a zmizet uprostřed chaosu. Problém je, že má v patách nejen policajty, ale i mafii.

Fotografie

Lúpež po talianskyLúpež po talianskyLúpež po talianskyLúpež po talianskyLúpež po talianskyLúpež po talianskyLúpež po talianskyLúpež po talianskyLúpež po talianskyLúpež po talianskyLúpež po talianskyLúpež po talianskyLúpež po talianskyLúpež po talianskyLúpež po talianskyLúpež po talianskyLúpež po taliansky

Recenzie


Žiadne recenzie

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.