poster

Jewtopia

Jewtopia (2012)

Komédia, Romantický, Dráma, Fantázia | Spojené štáty
Réžia: Bryan Fogel

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 4.5/10
Užívateľské hodnotenie: 3/10

OBSAH

Two childhood friends reunite as adults to help each other land the women of their dreams. Chris wants to marry Allison, a Jewish girl, so that he'll never have to make another decision for as long as he lives. Adam is on the verge of getting married to Hannah, a woman he is not content with. When Chris enlists Adam's help in pretending to be Jewish so that Allison will date him, cultures collide and chaos ensues!

Fotografie

JewtopiaJewtopiaJewtopia

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Mrcha učiteľka (2011)

    image
    Lenivá a nekompetentná Elizabeth nenávidí svoju prácu i žiakov, no voľky-nevoľky sa musí vrátiť k učeniu - kvôli novým prsiam!:-)
  • Vydatá nevesta (2008)

    image
    Emma Lloydová má svůj pořad v rádiu, v němž radí posluchačům s láskou. Vypracovala několik bodů, včetně testu kompatibility, a svého vědeckého postupu se striktně...
  • Bez teba to nedám (2003)

    image
    Ben si až po (zaslúžených) kopačkách uvedomí, ako veľmi svoju ex miluje. Ešteže na druhú šancu nikdy nie je neskoro... Či?
  • Slúžiť Sáre (2002)

    image
    Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.